Μπορούμε να έχουμε τέλεια γραμμωμένο σώμα, χωρίς περιττό λίπος;




Μπορούμε να αποκτήσουμε γραμμωμένο και αθλητικό σώμα χωρίς πόνο και κόπο; Μια λύση είναι η μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής VASER® Lipo.

Η δημοτικότητα της θεραπείας αυξάνεται σε όλο τον κόσμο τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες. Ένας από τους βασικότερους λόγους που συμβαίνει αυτό, είναι ότι εγγυάται ασφαλή και απλή διαδικασία αφαίρεσης του λίπους. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο εξαιρετικά σύντομος χρόνος αποθεραπείας και η σχεδόν άμεση επιστροφή στην εργασία και τις καθημερινές δραστηριότητες. Αντίθετα, η παραδοσιακή λιποαναρρόφηση απαιτεί επέμβαση που σημαίνει περίπλοκη και επώδυνη διαδικασία, καθώς και μεγάλο χρόνο ανάρρωσης.

Πολλοί άντρες προτιμούν την VASER® Lipo για να απαλλαγούν από το περιττό λίπος στην κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, τους μηρούς, τα γόνατα, το διπλοσάγονο ή την γυναικομαστία. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που την συνδυάζουν με τη μέθοδο VASER 4D High Definition για να αποκτήσουν την τέλεια γράμμωση σε κοιλιακούς (6-pack abs), μπράτσα και μηρούς. Στα πλεονεκτήματα της μοναδικής αυτής μεθόδου λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής να συμπληρώσουμε ότι εφαρμόζεται μόνο με τοπική αναισθησία και πως όλη η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μία μόνο συνεδρία.

Πρακτικά, η VASER® Lipo αντιμετωπίζει ουσιαστικά το πρόβλημα του τοπικού πάχους, ενώ ταυτόχρονα σμιλεύει αποτελεσματικά το σώμα και βελτιώνει το περίγραμμα χωρίς να δημιουργεί ανομοιομορφίες. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, ενώ βελτιώνεται συνεχώς ακόμα και μετά από πάροδο 6 μηνών από την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο ιατρείο.

Επιπλέον, με την μέθοδο της λιποπροσθετικής, η οποία γίνεται κατά την ίδια συνεδρία, αξιοποιούνται τα λιποκύτταρα που αφαιρούνται για να σμιλευτούν διάφορες περιοχές του σώματος, ώστε να δώσουν εικόνα φυσικής και αθλητικής εμφάνισης, με σκιές, καμπύλες και γραμμώσεις. Τα αποτελέσματα με την VASER® Lipo είναι μόνιμα, με την προϋπόθεση πως ο ασθενής θα είναι πρόθυμος να ακολουθήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να αποφεύγει έντονες αυξομειώσεις στο βάρος του.

Σημαντικός είναι ο ρόλος που έχει ο πλαστικός χειρουργός, που σχεδιάζει με λεπτομέρεια τον τρόπο που θα επέμβει και θα αναδείξει το περίγραμμα του σώματος, λαμβάνοντας υπόψη την ανατομία του. Εξετάζει προσεκτικά τις υπό θεραπεία περιοχές, γνωρίζει με ακρίβεια την ποσότητα του λίπους που θα πρέπει να αφαιρέσει, ώστε να δώσει στο σώμα αρμονικό περίγραμμα και να τονίσει τις περιοχές του σώματος με τις σωστές γραμμώσεις.

Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά, Δερματολόγο εξειδικευμένο στην Οξφόρδη, Συνιδρυτή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD) και Επιστημονικό Διευθυντή στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics (www.iqskinclinics.com www.tzermias.gr)


Πηγή: Capital.gr